Ton Mansilla

CAT:

Sóc un advocat especialitzat en l’àmbit dels Drets Humans.

Em vaig graduar en Dret per la Universitat Pompeu Fabra , cursant el Màster d’Accés a l’Advocacia en la mateixa universitat i obtenint el títol professional per a exercir com a advocat l’any 2016. M’he especialitzat en drets humans a la National University of Ireland, Galway, on hi he cursat estudis de Màster i  hi he escrit una tesi sobre litigi estratègic contra els delictes d’odi.

He realitzat pràctiques professionals en l’àmbit del dret civil i el dret penal, i he realitzat cursos específics de Dret penal internacional i en tècniques d’oratòria i argumentació. També he estat col·laborador de la revista jurídica digital El Jurista , i recentment he treballat per l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) realitzant tasques de difusió i fundraising.

Actualment formo part de l’equip jurídic de l’Observatori contra l’homofòbia , on donem assessorament legal a víctimes de violència i discriminació per LGBTIfòbia.

Sóc membre del grup de joves del Casal Lambda, associació barcelonina d’activisme LGBT, he participat en activitats d’Amnistia Internacional a Barcelona, i he estat activista del grup local d’Amnistia a Galway, Irlanda.

M’interessen especialment àmbits com els drets civils i polítics, els drets del col·lectiu LGBT, els drets dels refugiats, l’aplicació dels Drets Humans al sistema judicial i penitenciari, entre molts altres temes relacionats amb l’activisme i l’advocacia al servei de les persones.

Veig el Dret com una de les eines més poderoses per al canvi social, un recurs bàsic per a aquelles persones i col·lectius oprimits per poder lluitar contra les relacions de poder que els dominen. Un pont, en definitiva, cap a la llibertat i la dignitat de totes les persones.

Segueix-me a Twitter per veure totes les publicacions del meu blog: https://twitter.com/TonMansilla


ESP:

Soy un abogado especializado en el ámbito de los Derechos Humanos.

Me gradué en Derecho por la Universidad Pompeu Fabra , cursando el Máster de Acceso a la Abogacía en la misma universidad y obteniendo el título profesional para ejercer como abogado en 2016. Me he especializado en Derechos humanos en la National University of Ireland, Galway, donde he cursado estudios de Máster y he escrito una tesis sobre litigio estratégico contra los delitos de odio.

He realizado prácticas profesionales en el ámbito del derecho civil y el derecho penal, y he realizado cursos específicos de derecho penal internacional y en técnicas de oratoria y argumentación. He sido también colaborador de la revista jurídica digital El Jurista. He trabajado para el Alto Comisionado de las Naciones Unidas para los Refugiados (ACNUR) realizando tareas de difusión y fundraising.

Actualmente formo parte del equipo jurídico del Observatori contra l’homofòbia, donde ofrecemos asesoramiento legal a víctimas de violencia y discriminación por LGBTIfobia.

Soy miembro del grupo de jóvenes del Casal Lambda, asociación barcelonesa de activismo LGBT, he participado en actividades de Amnistía Internacional Barcelona, y he sido activista del grupo local de Amnistía en Galway, Irlanda.

Me interesan especialmente ámbitos como los derechos civiles y políticos, los derechos del colectivo LGBT, los derechos de los refugiados, la aplicación de los Derechos Humanos en el sistema judicial y penitenciario, entre muchos otros temas relacionados con el activismo y la abogacía al servicio de las personas.

Veo el Derecho como una de las herramientas más poderosas para el cambio social, un recurso básico para aquellas personas y colectivos oprimidos para poder luchar contra las relaciones de poder que los dominan. Un puente, en definitiva, hacia la libertad y la dignidad de todas las personas.

Sígueme en Twitter para ver todas las publicaciones de mi blog:: https://twitter.com/TonMansilla

Anuncis